Details

APARETET NË SHITJE

LB Classy Milk - 370 Euro

LB Classy Mini - 170 Euro

Aparati LB Classy Mini ipet edhe në shërbim me 200 kapsulla në baza mujore.

LB Classy Robot - 350 Euro

APARATET NË SHËRBIM

Aparate në sherbim ipen me pako mujore te obligueshme për konsumim - Secili aparat ka sasinë mujore të catuar pë konsumim 
Në momente të catuara disa nga aparatet mund tëmos jenë në dispozicion

Lavazza Blue 3051 Mini Vending Milk

LB 3051 Mini Vending - Në saje të mashësisë së saj kompakte dhe karakteristikave te saj, është zgjedhja më e mirë për vende të vogla dhe të mesme që dëshirojnë të ofrojnë një nivel të lartë shërbimi

Dimensionet:

Lartësia  94  cm
Gjerësia  39 cm
Thellësia 44 cm
Pesha  26 Kg

Konsumimi mujorë: 500 kapsulla

Lavazza Blue 2600

LB 2600  është aparat i ri i Lavazza Blue me një dizajn ideal për zyre, kompani dhe  biznese që kërkojnë një ofertë të gjerë dhe qëndrushmëri solide të një aparati kafeje profesional , ky aparat ju mundëson që të siguroni jo vetëm një kafe espresso të mrekullueshme por edhe pergatitje kremoze me bazë qumështi dhe pije të nxehta dhe të shijshme

Dimensionet:

Lartësia  56  cm
Gjerësia  31 cm
Thellësia 42 cm
Pesha  21 Kg

Konsumimi mujorë: 500 kapsulla

Ky aparat është në mugesë!

Lavazza Blue 2500

Këtë aparat nuk e posedojmë më!!!

Është aparat BLUE ideal për zyre  të  vogla dhe të mesme jo vetëm për espresson e shkëlqyer por edhe për pije te shijshme me bazë të qumështit.

Dimenzionet: 

Lartësia  47  cm
Gjerësia  26 cm
Thellësia  40 cm
Pesha  12 Kg

Konsumimi mujorë: 200 kapsulla

Lavazza Blue 800

Lavazza Blue LB 800 është konceptuar për të zënë vend kudo me hapësirë minimale.

Është një krijim i ri i kafesë Lavazza që del nga kërkimet dhe eksperienca për të përgatitur në shtëpi një ekspres të përsosur çdo herë.
LB 800 ofron përsosmërinë e espressos më të mirë dhe lehtësinë për kursim të hapësirës, në sajë të gypit të avullit është gjithashtu ideale edhe për kapuçino me shkumë.

Dimenzionet: 

Lartësia  31  cm
Gjatësia  16 cm
Thellësia  25 cm
Pesha 4.5 Kg

Konsumimi mujorë: 100 kapsulla

Lavazza Blue 850

Lavazza BLUE LB 850 CHIARA u konceptua si pjesë e një projekti ndërkombëtar të dizajnit. Rezervari transparent, nxehësi i gotës dhe lartësia e dyfishtë për filxhan ose gotë janë tiparet kryesore që e bëjnë këtë makinë larg tjerash. Është ideale në shtëpi dhe në vende të vogla të tilla si zyra, kafeteri të vogla apo hotele.

Dimenzionet: 

Lartësia  34  cm
Gjerësia  24 cm
Thellësia 24 cm
Pesha  4.3 Kg

Konsumimi mujorë: 100 kapsulla

Lavazza Blue Compact

Duke ju falenderuar dimenzioneve të reduktuara si dhe dizajnit ekskluziv, aparati LB Compact është zgjidhje ideale për secilin i cili dëshiron një espresso të shkëlqyer Lavazza BLUE në hapsirë shumë të vogël.

Dimenzionet:

Lartësia  23.5 cm
Gjerësia  13 cm
Thellësia  36 cm
Pesha 3.6 Kg

Konsumimi mujorë: 150 kapsulla

Lavazza Blue 1000

Është i dizajnuar për përdorim specifik në shtëpi dhe / ose zyre.

Dimenzionet:

Lartësia  36,5  cm
Gjerësia  27,5 cm
Thellësia 29 cm
Pesha  10 Kg

Konsumimi mujorë: 200 kapsulla

Lavazza Blue 1100

Këtë aparat nuk e posedojmë më!!! 

Stili Pininfarina në këtë makinë kompakte, i lehtë për t'u trajtuar për hapësirat e vogla të punës.

Gjithçka rreth Lavazza BLUE është stili dhe funksionaliteti: nga rezervuari i ujit, deri tek sirtari i grumbullimit të kapsulave, nga LED-i deri në shufrën e avullit. Vendosni kupën, futni kapsulat dhe rrotulloni çelësin: espresso Lavazza BLUE është gati për t'ju zbuluar një botë aromash.

Dimensionet:

Lartësia 36.5 cm
Gjerësia 27.5 cm
Thellësia 29 cm
Pesha 8.7 Kg

NUK ËSHTË NË DISPOZIOCION

Lavazza Blue 2000

Dizajnuar nga Pininfarina, është projektuar posaçërisht për zyra, biznese dhe komunitete të vogla.

Gypi i avullit ju lejon të ngrohni qumështin në mënyrë tradicionale, kështu që mundë të përgatitni pije të ndryshme

Dimensionet:

Lartësia 39.1 cm
Gjerësia 32.7 cm
Thellësia 47.3 cm
Pesha 10.5 Kg

Konsumimi mujorë: 300 kapsulla

Lavazza Espresso Point Mini

EP "Mini" është kombinim i kualitetit tradicional të kafesë Lavazza Espresso me dizajnin kompakt, modern dhe minimal. Me dimezionet e tij të reduktuara është zgjidhje ideale për hapsira të vogla

Dimenzionett: 

Lartësia  26.5  cm
Gjerësia  15 cm
Thellësia  33.8 cm
Pesha  4  Kg

Konsumimi mujorë: 100 kapsulla

Lavazza Espresso Point 2500

Këtë aparat nuk e posedojmë më!!! 

Është aparat  ideal Espresso Point  për zyre  të vogla dhe të mesme jo vetëm për espresson e shkëlqyer por edhe për pije të shijshme me bazë të qumështit.

Dimenzionet: 

Lartësia  47  cm
Gjerësia  26 cm
Thellësia  40 cm
Pesha  12 Kg

Konsumimi mujorë: 200 kapsulla

Nje pako me 100 kapsulla - 37 Eur me TVSH
Kërkojmë ndjesë për ndonjë gabim teknik