Details
Coffee Tea Festival 2019

Coffee Tea Festival 2019

03-10-2019
Më datat 30 shtator, 1 dhe 2 tetor 2019, nga ora 10:00 deri në ora 20:30 Festivali i Kafes dhe Çajit - 5 rihap dyert e saj për të mirëpritur adhuruesit e kafes dhe çajit. Numri i vizitoreve ka qene mbi 40,000 gjate 3 diteve te festivalit.
Read more