Introduction

So in case you were wondering what this is all about ...

POROSIT / BLEJ ONLINE

Transporti FALAS për tërë teritorin e Kosovë - për çdo blerje mbi 10 Euro

Details

ONIKS SHPK

Pikat kyqe të suksesit

Komunikimi me CHAT

Porosit përmes numrit në VIBER. Vetëm shkruani porosin, adresën dhe ne ua sjelli

Mattis velit diam vulputate

Eget mattis at, laoreet vel et velit aliquam diam ante, aliquet sit amet vulputate et magna feugiat laoreet vel velit lorem.

Mattis velit diam vulputate

Eget mattis at, laoreet vel et velit aliquam diam ante, aliquet sit amet vulputate et magna feugiat laoreet vel velit lorem.

Mattis velit diam vulputate

Eget mattis at, laoreet vel et velit aliquam diam ante, aliquet sit amet vulputate et magna feugiat laoreet vel velit lorem.

Servisimi i aparateve

Nëse keni probleme me servis lirishtë kontaktoni në numrat përkatës:
Aparatet HoReCa - 044 600 666
Aparatet me Kapsulla - 049 600 999

Qualitetei i garantuar

Oniks SHPK garant për kualitetin, sinqeritetin, dhe përpikëshërin e produkteve

OFERTAT

Aparati me 200 Kapulla, vetëm 170 Eur

Aparati me 200 Kapulla, vetëm 170 Eur

Blej mbi 6 Pako me DGC Kapsulla, dhe përfito 10% zbritje
Zgjedhni pakot e preferuara

Blej mbi 6 Pako me DGC Kapsulla, dhe përfito 10% zbritje
Zgjedhni pakot e preferuara

Oferta me Aparatin dhe kapsullat  "A Modo Mio", për vetëm 99.00 Eur

Oferta me Aparatin dhe kapsullat  "A Modo Mio", për vetëm 99.00 Eur